divendres, 29 de maig del 2009

De baes van els flares a garrotaes


Foto: LLuis LLapissera

Això de poder-se baixar un disc de baes de l'interné està de puta mare però, amb eixa dinàmica, pocs discos més es podrà permetre gravar l'artiste en qustió, no? En gener l'Hugo Mas va traure el seu disc (un discasso) i ara l'ha posat a disposició de to'cristo ací. Com que al feisbuc diu que fem córrer la veu, ací va la meua aportació. Baixeu-se'l i escolteu-lo. Però quan tingueu oportunitat de vore'l en directe (da xavo és l'home) aneu cagant hòsties i feu-se amb un disc, que ha fet una edició preciosa, numerada i signada de 1000 exemplars per 10 euros de merda! (C'això són dos cubates i al rato esteu pixant-los) Aixina podrem reclamar-li que en faça un altre: vohatros voreu!

diumenge, 24 de maig del 2009

Roba estesa: la música


Ja podeu sentir la banda sonora que Miquel Gil ha fet per al llibre Roba Estesa, al seu maiespeix. Que vos sembla?

dijous, 14 de maig del 2009

De prop



Un dels textos del desficaci este en el que ens hem clavat. Amb la pantalla de serigrafia ben emulsionada i unes tintes espesetes es pot conseguir un relleu en les estampacions molt aseat. Sobre paper vegetal queda molt wapet.

dilluns, 11 de maig del 2009

Fes que ploga




Una mostreta de l'últim llibre que he fet. És un llibre-acordió fet en xilografia a planxa perduda, que obert ve a medir uns dos metres. La tirada és de 25 exemplars numerats i signats. Més avant penjaré més imatges i les instruccions per als que estigueu interessats en adquirir-ne un(o dos).