dimecres, 24 de setembre del 2008

fretorro


M'he despertat i tenia els peçons com dentilles...mecàguendéu quin fretorro! Açò què vol dir? Lo mal és que ara t'abrigues i a lo millor a migdia agarres una suà da xavo. Si fa frescoreta que en faça i prou, no anem fent la mà. Au!

diumenge, 14 de setembre del 2008

La dansa del vetlatori

Lo que vaig posar en el post anterior però cantaet. El video l'ha fet l'amic Juanjo, que anit em va dir:"xè, què no l'has vist?! Això no pot ser..." Quina manera de fer dentetes, Juanjo. Un abraç!

divendres, 12 de setembre del 2008

xilografia


Fa ja uns quants anys que vaig començar a jugar amb esta tècnica, i cada vegada li trobe més coses. Sobre fusta, contraxapat, dm, saipolan, plàstics... Hi ha que dixar-se la pell tallant, però val la pena. És la tècnica que gastaré per a un projecte que ja tinc ganes que comence. La prova que vos dixe és una xilografia sobre planxa de dm de 80x60 cm més o menys. I li falta un estat, que no vull que ningú me se tire damunt:"...és vetlatori, no velatori!" Ja li vaig posar solució, no patiu.

dijous, 4 de setembre del 2008

marinero d'agua dulse

Hui me n'he anat a passar el dia a la facultat, a vore com quede en xilografia, serigrafia i altres merders que tinc per ahi. I entre classe i classe me n'he anat amb l'Adrià a fer unes canyetes, pa que no siga tot patir. I per la vesprada me n'he anat a sa casa a fer l'automatrícula per al curs que ve, un parell de cosetes a vore si em retire del món universitari com el tot a floretes, que no serà per falta de ganes. Pose un poc de presses i correres este montatge fet a pataes per a que vegeu com vaig fer les xilografíes per al text de l'hora escotada. Es veu en un minutet, però la realitat és molt més espesa: nou-cents gravats vaig tindre que estampar sols per a este text. I al tòrcul mira si li vaig pegar voltes, una p'anar i l'altra pa tornar... i encara no s'ha menejat del seu puestet.

dimecres, 3 de setembre del 2008

roba estesa-desitjos

Per a que vegeu lo divertit que és açò, en musiqueta i tot. Impossible fer-ho sense els col.laboradors de luxe que tinc: Rafa Murfi, Javi Mollà, Toni de l'Hostal, Eliseta i, com no, el Xoro, que a més posa el taller i l'aigua fresca ( i paciència, molta paciència...)

desastres


Dimarts em presente en la facultat carregat amb quatre caixes de roba estesa ( sense música, pròleg i amb algunes coses més per acabar i altres provisionals) i en arribar al que jo recordava com la clesse em quede de pedra. L'edifici per terra, tot ple de taquilles pels corredors i més obrers que estudiants...ací què passa?? Tire a obrir la porta i...tancada: mecàguenl'hòstia!!!! Com està tot a banderes, vaig i pregunte a consergeria : "pos es allí,eh? el profesor está dentro". Torne a provar i em trobe a la senyora de la limpiessa, mirant-me com si l'anara a atracar: "Uy, el profesor s'ha marchao hace rato". Divendres tornaré a provar, a vore si n'hi ha sort. Si no, tornarem a estampar i estampar i estampar...