dissabte, 28 de juny del 2008

Pell de pruna a Montaverner


Anit van fer l'entrega del premi de literatura eròtica de la Vall d'Albaida a l'auditori de Montaverner. Com que el dijous vam presentar el llibre allí i teniem l'exposició montada, vaig anar a vore quina reacció tenia la gent davant els dibuixos. I em va deixar sorprés que algú es sentira violentat o pensara que són massa explícits. Jo pense que no són gens pornogràfics, de fet els trobe suavets i tot. No sé, tindré la mente susia? O potser la tenen ells? Bò, no té importància. Més tard algú em va preguntar que si no tenia pósters dels dibuixos... pósters?? No fotes home, compra el dibuix que t'agrade i au! Un póster... en fi, ja vorem. Això sí, el doctor Olivares es va fer de dedicar llibres a les xavaletes... mireu, mireu...


4 comentaris:

Àgueda ha dit...

Hola Jordi:

Pareix que hi han algunes persones que encara viuen a l´època de Franco o els agradaria, a mi hem pareixen genials; un altra cosa, el que m´ha trencat l´anima ha sigut tema pòster, collons que es pensen que estan al "Bazar Liu Chin", quina vergonya, no valoren el treball del artistes... què fort!!!

Esperem que la mentalitat de aquests retrogrades canvie o no ens afecten...

Una abraçada i a continuar així que ho fas molt be.

Àgueda.

Unknown ha dit...

No hi ha que ficar-se reaccionaris home, igual que a mi no m'agrada una cançò i a tu si, també em pot pareixer algo més fort que a tú, no ho paguem en el de sempre, que no nombrar-lo també ajuda a que, sinó oblidar (perque hi val la pena tindre el seu exemple com el que no podem deixar que es torne a repetir), si respirar un poc i deixar-lo en un comode stand by.
I Jordi a vore si to curres i fas posters, home que et costava, ja, ja, ja ( I mira que soc contari de ficar lo de ja ja ja per identificar el riure perquè hi han molts tipus i el meu és del tipus capoll, però que li farem).

Àgueda ha dit...

Hola Josep:

Pot ser tingues raó, sóc una mica reaccioanria... però molesta que no sapiguen valorar el treball dels artistes, i la crítica gratuita és de ignorants.

Una abraçada.

Àgueda Climent.

Steven Seagal ha dit...

Hola Jordi,hui estic controlant el blog,doncs es la primera vegada que entre.
Ja anire criticant allo que no m'agrade.
Per cert,mai pose accents aixi que no t'espantes.
Saps qui soc o no?
Amb la meua identitat t'he donat una pista,si no la trobes buscala a ca Tarsi.
Au xato.