dimarts, 24 de març del 2009

NOSEQUEPASAQUELOVEOTODONEGRO




Pos me s'ha fotut el negoci. Feia 10 anys que no xuplava hospital tan alegremente. Duc un parell de mesos que no estic ni ací ni allà, però ahir la cosa va ser per a urgències. Ja pots trencar-te la cama per vint puestos que els aufegosos entrem davant: ràpid i eficaç. Però després de fer-me les primeres proves va aparéixer un sinyo practicant que m'amenaçà: vai' a posate unes punxaes que no te van a fe yen' de gràcia... mecàguenlapuuutamareeeeee!!!! Amb una ja estava familiaritzat, però l'altra!! El tio em diu " no'l rasques els ous per res del món!" Xè, no vos puc asplicar de ninguna de les maneres lo que va esdevindre ancavant, sols que encara em pica quan ho pense. Hidrocortisona, cosineta germana del vi'n'gaseosa per la vena, vos la recomane a tots els que vos agrà juar en les grogues de diseny. I entre plaques, respiraorets, gasometries i punxaes d'estes del formiguer en els collons vaig passar una asprà de repica'm el colze. Total, que la doctora qüin m'ha dit que tinc una infecció pulmonar com si m'haguera fumat la discografia en vinilo del barriwait i que d'estampar serigrafia i grabados i awarrases que ni pensarlo, que todavia soy muy joven p'astar asín...i m'ha jovilat!!

9 comentaris:

Francesc Mompó ha dit...

Ei artista, has provat a fer exercicis espirituals o a canviar de camell? Cuida't que tenim una cosa entremans que s'ha de fer gran (cadascú que pense el que vulga, hehheh). De debò, que les maremortes ens esperen arrecerades a l'éter.
Una abraçada

Jordi Albinyana ha dit...

Si lo de les maremortes ho he de fer amb boli!!

TdlH ha dit...

& boli? No sé qui ja fa temps que li va traure un nom a d'això: «boligrafies»!

Pôs queden que te cagues, sâs o no?

Jordi Albinyana ha dit...

en boli BIC: bolibicfricaes!

DE TOT UN POQUET ha dit...

Xe, xiquet, no "mos" "assustes". Però ja estàs a casa? Espere que sí... i tot haja sigut un xicotet "ensurt" surt" o esglai...

Mercè ha dit...

Ei, Jordi, espere que t'amillores ben aviat. Cuida't molt i no t'esnifes tot allò que trobes en el teu talleret i enrecorda't d'obrir les finestres quan treballes.
Una abraçada ben forta, i a veure que és això tan gran que teniu entre les mans tu i el Uendo.
Cuida't molt!

carles pastor ha dit...

cagen deu,trasto esta setmana parlem..barrywhite en vinilo..je,je.cuidat..

banyerí ha dit...

xicoooooo!!!
això com és???
bo, ara al taller en mascarilla. com maiquel jacson!

posa't bo enseguideta que ja m'han comentat que el dia 4 hi ha sarau a l'Olleria!!!
alli ens vegem!

recaets!

Àgueda ha dit...

Hola Jordi:

Espere que tot açò no siga res i ben aviat pugam contemplar noves obres teves...

Inga, molts ànims!!!

Una abtaçada ben forta "artistasso"!!!