dijous, 13 de maig del 2010

Miquel Gil & Manel Camp trio + David Pastor




Aquesta és l'edició especial del disc de versions de jazz que han fet Miquel Gil i Manel Camp amb David Pastor. Conté dos serigrafies sobre paper kraft de 250grs. a dos tintes (una en acabat mate per al blanc i una en acabat satinat per al negre). Cadascuna fa 18x18 cm. i van signades a llàpis. Una altra serigrafia sobre la cançó de Leonard Cohen que apareix al cd, "La torre dels sons", estampada en color daurat sobre paper popset negre de 240 grs. Un llibre il.lustrat amb les lletres de les cançons. El cd va presentat en una funda de cartó amb un disseny de galleta que simula un disc de vinil. La caixa, també impresa amb serigrafia, té unes mides de 20x20 cm. i a dins porta un text de Pep Albinyana. L'edició consta de 500 exemplars, numerats i signats a mà per Miquel Gil, Manel Camp i jo mateix. De moment els podeu comprar per 30 euros a l'espai Vilaweb (Barcelona), a la cafeteria Ca Tarsi (l'Olleria), a la web de Vesc, als concerts de Miquel Gil o enviant un mail a jordialbinyana@hotmail.com.

3 comentaris:

Mercè ha dit...

També n'he parlat al meu blog. Això sí, m'he oblidat posar que l'autor del text és Pep, ho vaig pensar però no sabia si era en Roba estesa només. De totes maneres he fet l'enllaç al teu blog.
Ja tinc ganes de tenir-lo.
Una abraçada.

Alietes el del Corralot ha dit...

Tinc l'honor d'haver crompat el primer disc d'esta magnífica edició (que jo sàpia). Encara que siga el 268, segons figura en la pestanya de la carpeta. Vos puc dir que és una preciositat, una espècie de sobre-sorpresa d'eixos que mos crompàvem quan érem xiquets i dels que no paraven d'eixir meravelles. Pôs igual.
Enhorabona, Jordi!

De les cançons... pôs això, pâ gustos, colors. Però no puc amb la versió del Piazzolla. Sobretot amb el recitat. (A banda de Piazzolla, eixe text el deia meravellosament el gran Pepe Rubianes!!!!)
Em meravellen, entre d'altres, Ei! Macki i Otoño en Navarrés.

Enro ha dit...

Enhorabona m'agraden molt els teus treballs,
sobre tot el pep el botifarra!!
SALUT!